Ett träningspass och massage

Hallå där bloggen! Jag är på besök uppe i Eskilstuna hos min syster och för tillfället sitter jag i soffan och dricker min morgonkopp. Syrran är på jobbet och slutar inte för ens klockan fyra så jag har en del tid att döda om man säger så, men det ska nog inte vara några problem att hitta på någonting. Vi pratade en del om thaimassage igår och jag funderar på om jag inte ska ge det ett försök, inte för att jag är i så stort behov av thaimassage men det kan vara kul att testa något annat en den klassiska massagens om jag brukar gå på. Dock så måste jag naturligtvis kolla om det finns någon thaimassage här i närheten, men det är jag ganska säker på att det bör göra. Jag tänker ett träningspass i någon timme och sen en skön thaimassage efter det. Det gäller att hitta på någonting när man ändå är ledig och syrra jobbar, jag kan ju inte sitta i soffan ända fram till klockan fyra. Då kommer jag börja klättra på väggarna efter ett tag och det kommer inte sluta bra för fem öre. Jag packade faktiskt med mig mina träningskläder just för att kunna köra något pass när hon ändå är på jobbet, så det var ett riktigt smart drag. Sen får vi se om det blir någon thaimassage eller inte, men det känns ganska lockande. När min syster kommer tillbaka så vet jag inte riktigt vad hon har planerat, men förhoppningsvis så ska vi nog hitta på någonting roligt. Jag funderar på att åka vidare till Uppsala och hälsa på mina föräldrar till helgen, nu är jag ändå här uppe i trakterna så då kan jag lika väl passa på att göra ett besök där också. Det kanske är dags att fånga den här dagen och kliva upp ur soffan, trevlig dag!