Jag återfann motivationen till att träna

Det var en personlig tränare i Örebro som fick mig att börja träna frekvent för att få tillbaka min smala vältränade kropp. Efter flera år med uppehåll från träningen kände jag att det var dags att kör igång igen, jag hade lagt på min några kilon och var inte riktigt bekväm med hur min kropp såg ut.

Tidigare tränade jag flera gånger i veckan, jag var muskulös och hade min drömkropp. För några år sedan skadade jag dock ett av mina ben så pass grovt att jag inte kunde gå normalt på närmare ett år, det var uppehållet av min träning började. Sedan dess har det blivit att jag inte börjat med träningen igen, jag hamnade på latsidan och tog inte tag i det. Ju mer tiden gick desto svårare blev det att börja igen, jag hade inte riktigt motivationen till att träna. Jag ville dock få tillbaka min drömkropp, jag tog tag i det och tog kontakt med en personlig tränare i Örebro som driver företaget Training For Quality – By Mayer. Jag visste att träningen skulle bli av om jag fick professionell hjälp av någon, han kunde pusha och motivera mig till att träna och återfå den kroppen jag tidigare haft. Jag fick hjälp med att hitta övningar som passade mig och min kropp, som skulle få mig dit jag ville. Han som personlig tränare i Örebro även hjälpa mig att träna säkert så att min kropp inte skulle ta stryk för att jag tränade fel på något sätt. Jag kom äntligen igång med träningen och jag är på väg till min drömkropp, allt tack vare min personliga tränare i Örebro.