Jaretegs Interiör AB

Hur kan det bli så himla varmt inne hos mig på sommaren? Den frågan har jag ställt mig i några år och jag har äntligen listat ut svaret på detta. Jag bor i en lägenhet på hösta våning i ett väldigt högt hus och mitt vardagsrum har stora och luftiga fönster, vilket gör att vardagsrummet får in mycket sol och ljus. Detta låter konstigt men jag har aldrig tänkt på att det är den ständiga solen i vardagsrummet som har gjort det så varmt hos mig. Men nu har jag fixat markiser i Göteborg som ska kunna hålla solen borta på sommarn.

Detta lägenhetshus ligger mitt i stan och det är gångavstånd till det mesta, vilket är skönt då jag inte har bil eller körkort. Det är ingen hyresrätt jag bor i, utan jag har köpt lägenheten för mina egna pengar och det betyder att jag kan göra vad jag vill med den. När jag så kom på varför det var så varmt på sommarn så var det första jag gjorde att åka till Jaretegs Interiör som har markiser i Göteborg. Jag köpte några som var fina och diskreta. Jag hade lite problem med att sätta upp dem, men det löste sig tack vare detta företag. Nu är det vår så jag har inte riktigt haft användning av dessa markiser från Göteborg för att hålla undan värmen, men de håller bort solen väldigt bra. Jag tror verkligen att detta kommer göra mycket till hur temperaturen kommer vara inne i lägenheten i sommar och det var skönt att jag listade ut vad problemet var. Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg som kommer imorgon klockan 20.00.