Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB

 God eftermiddag mina härliga följare. Jag hade idag tänkt prata om ett ämne som kanske inte är aktuellet för er alla, men kanske för en del av er. Jag hade tänkt prata om företaget Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB och deras tjänster inom snöröjning i Falun, vill ni veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

Som sagt är det här kanske inte något som är aktuellt för er alla, men iså fall är det här en rekommendation ni kan ta med er till i vinter när snön faller igen. Jag tog i alla fall hjälp av det här företaget i Vintras men det blev aldrig av att jag skrev om dem då och därför kommer det ett inlägg om dem nu istället. När det var som mest snö i vintras hade jag och familjen det aningen svårt att ta oss ut hemifrån, eftersom vi bor en bit utanför staden kom det inte någon och skottade bort snön lika ofta. Vi tog därför saken i egna händer och anlitade det här företaget för snöröjning i Falun, vilket var ett riktigt bra beslut. Vi behövde inte vänta länge förens all snö var bortröjd från vår gata, vilket ledde till att vi utan problem kunde ut och köra igen. Både jag och min fru uppskattar verkligen den hjälpen vi fick av dem, och jag tror säkert att resten av grannarna såg positivt på det också. Vi kommer verkligen ha dem i åtanke nästa vinter om vi skulle behöva hjälp med snöröjning i Falun, jag tycker även att ni borde ha det om ni skulle behöva ha hjälp med det. Deras jobb är verkligen underskattat och många borde fundera över hur bra deras tjänster är, det krävs ju trots allt lite jobb för att få bort mycket snö.